Vyhledávání


Kontakt

Rady pro lásku:)

 

Polibek číslo jedna
Pokud jste v začátcích vztahu, pamatuj, že méně je někdy více!
Jakmile se k sobě přiblížíte, mírně pootevři ústa a jemně se přisaj k jeho hornímu rtu. Totéž opakuj i s dolním rtem. Nech na něm, kdy použije jazyk. Zanecháš si tak trochu cudnosti a tajemna, které bude chtít dál objevovat!
POZOR! Zapomeň na kousání! Při prvním polibku ho to může vystrašit!:-)

Polibek chci-tě-teď-a-tady!
Vzrušuje tě tvůj přítel tak moc, že už se to ani slovy nedá popsat? Dej mu to najevo pořádnou pusou:-)!
Při tomto polibku je dovoleno téměř všechno! Můžeš začít jemným sáním a pomalu se přes něžné polibky propracovat až k vášnivé hloubkové "líbačce":-). Dej si ale pozor na to, abys ho při tom dech beroucím útoku nezardousila:-)!

Polibek lásky
Bojíš se vyznat mu lásku slovy? Udělej to polibkem!
Před polibkem se mu podívej hluboko do očí. Pomalu přibliž své rty k jeho a jemně ho polib. Připoj jazyk a nezapomeň - polibek musí gradovat! V nejlepším ovšem přestaň, oči nech chvíli sklopené a pak k němu nevinně vzhlédni. Zaručeně tě samou láskou sní:-)!

Polibek těš-se-na-večer
Chceš ho nažhavit na vášnivou noc? Zkus tohle!

Jemně jazykem obkruž jeho rty. Potom se k němu pomalu přisaj a pozor - můžeš i něžně kousnout! Chvíli ho takto dráždi a až dojde k vášnivějším polibkům, utni to, líbezně se na něj usměj a řekni mu, že zbytek ho čeká večer. Neodolá!
POZOR! Pokud po tvém polibku bude potřebovat ručník, aby utřel tvoje sliny ze své tváře, zapomeň na noc plnou vášně. Radši si večer bude hrát se svým boxerem, který slintá míň než ty:-)!

Happy polibek
Tak tady bacha! Jestliže tvůj drahý nemá smysl pro humor, radši tenhle polibek vynech!
Budeš potřebovat žvýkačku, nejlépe ovocnou. Nenápadně si na jazyku uprav žvejku tak, jako bys chtěla udělat bublinu. Potom se ke svému miláčkovi nakloň a jakmile pootevře rty k polibku, vyfoukni mu bublinu do úst! Až praskne, tak se k sobě sice asi přilepíte, ale o to ti přece šlo, ne:-)? Pokud to správně načasuješ, určitě se spolu zasmějete!

Blog

Pravidla lásky

05.05.2010 16:33
     1. Dívka mladší 14let nesmí být políbena pořádně. 2. Dívka má mít krásné rudé rty, které vábí k polibku. 3. Dívka nesmí povolit více než 50 polibků za den. 4. Při líbání má chlapec držet dívku kolem krku a dívka kolem pasu. 5. Při líbání má chlapec přitisknout nejen rty, ale...